Fysio Sonnevelt
Bilderdijklaan 29A
3705 BL Zeist

telefoon-icoon1.jpg 030 65 64 143

Mail-icon.png info@fysiosonnevelt.nl

icon_mobiel.gif 06 29 465 601 (Cristina)

icon_mobiel.gif 06 51 439 030 (Amy)

Fysiotherapie

Bij Fysio Sonnevelt kunt u terecht met klachten aan het bewegingsaparaat. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, aanhoudende stress, een ziekte of door het ouder worden van het lichaam.

Naast Algemene Fysiotherapie kunt u terecht o.a. voor Manuele therapieBekkenfysiotherapieAdem- en Ontspanningstherapie. Bij Fysio Sonnevelt werken meerdere fysiotherapeuten die zich hebben nageschoold in erkende specialisaties. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met de andere specialisten binnen de praktijk. 

Directe toegang
Sinds 1 januari 2006 kunt u zich zich met klachten aan het bewegingsapparaat rechtstreeks tot de fysiotherapeut wenden, zonder verwijzing van de huisarts.
Als het nodig is, verwijzen wij u terug naar de huisarts of (via uw huisarts) naar een specialist.

Verzekerd van de beste zorg!
Fysiotherapie is een beschermd beroep. Fysiotherapeuten hebben de 4-jarige gelijknamige HBO-studie succesvol afgerond en zijn in het bezit van een Big-registratie. Binnen de fysiotherapie kan men zich specialiseren in specifieke behandelvormen of patiëntengroepen en klachten. Via de buttons in het menu links vindt u meer informatie over de specialismen die aanwezig zijn bij Fysio Sonnevelt.

Wij hebben met de zorgverleners contracten afgesloten, zodat u verzekerd bent van de beste zorg!Algemene voorwaarden | Klachtenregeling KNGF | Privacy Statement | WGBO | Disclaimer