Fysio Sonnevelt
Bilderdijklaan 29A
3705 BL Zeist

telefoon-icoon1.jpg 030 65 64 143

Mail-icon.png info@fysiosonnevelt.nl

icon_mobiel.gif 06 51 439 030

whapplogo_4q12.640.jpg 06 51 439 030

Algemene Fysiotherapie

Leven is bewegen

Bijna 3 miljoen mensen, jong en oud, worden jaarlijks weer (terug) in beweging gebracht door de fysiotherapeut. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk, operatie of ziekte, een verkeerde beweging ten gevolge van spanningen of gewoon omdat het lichaam ouder wordt.

Waar nodig krijgt u advies, begeleiding en/of behandeling. Bijvoorbeeld bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Minder bekend is dat ook gevolgen van functiestoornissen van het zenuwstelsel, bloedvaten, het lymfestelsel, de huid, het hart en de longen kunnen worden behandeld.

Uw fysiotherapeut zoekt samen met u naar de mogelijkheden en oplossingen om zo snel mogelijk uw klachten te beïnvloedende. En maakt het mogelijk dat iedereen binnen zijn eigen vermogen zo optimaal mogelijk kan bewegen.  Want wij zijn er van overtuigd dat goed leven ook door gezond bewegen wordt ondersteund.

K
lachten:
pijn in de armen, benen, nek, rug, schouders, hoofd. Blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Pijn en/of bewegingsvermindering die acuut is of al langer bestaat.

Verloop van de behandeling
Een individuele afspraak duurt ca.25 minuten. Tijdens de eerste afspraak inventariseren met u de klachten en gevolgen daarvan voor het dagelijks leven. We doen onderzoek en spreken met elkaar af wat de behandeldoelen zijn en hoe het behandelplan er uit gaat zien. In de volgende behandelingen toetsen wij de gemaakte afspraken en stellen we deze waar nodig samen bij.

Afspraak maken en meer informatie
U kunt telefonisch of via de website een afspraak maken of meer informatie aanvragen. U vindt het contactformulier en ons telefoonnummer onder Contact.

Algemene voorwaarden | Klachtenregeling KNGF | Privacy Statement | WGBO | Disclaimer