Fysio Sonnevelt
Bilderdijklaan 29A
3705 BL Zeist

telefoon-icoon1.jpg 030 65 64 143

Mail-icon.png info@fysiosonnevelt.nl

icon_mobiel.gif 06 51 43 90 30 (Praktijk)

icon_mobiel.gif 06 29 46 56 01 (Cristina prive)

Oncologische fysiotherapie

Blijf actief met oncologiefysiotherapie  ( momenteel hebben we geen gespecialiseerde therapeute werkzaam)

Onze fysiotherapeuten begeleiden mensen met kanker van A tot Z. Mensen met kanker krijgen behandelingen zoals chemotherapie, bestraling, operaties en hormoonbehandelingen. Vaak veroorzaken deze behandelingen bijwerkingen. Daarnaast hebben gezonde weefsels, waaronder spieren en gewrichten, het zwaar te verduren van alle behandelingen. 

Met oncologiefysiotherapie willen we u inspireren, motiveren en activeren tot een gezonde, actieve leefstijl. Wij richten ons op bewegingsproblemen die vaak het hele lichaam beïnvloeden. Met oncologiefysiotherapie leert u meer uit uw eigen geneeskracht te halen.

Maatwerk en betrokkenheid
In de oncologiefysiotherapie staan maatwerk, betrokkenheid en een persoonlijke behandeling centraal. Wij gaan actief met u aan de slag. Wij zijn speciaal opgeleid voor het begeleiden van mensen met of na kanker. Met oncologiefysiotherapie willen we uw beweeglijkheid terugkrijgen.

De doelen bij oncologiefysiotherapie zijn erop gericht zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren binnen de mogelijkheden die u heeft. Om te doen wat u wilt doen. Daarbij hoort ook het leren omgaan met beperkingen.

Contact en meer informatie

U kunt telefonisch of via de website een afspraak maken of meer informatie aanvragen. U vindt het webformulier en ons telefoonnummer op de pagina Contact.


 

Algemene voorwaarden | Klachtenregeling KNGF | Privacy Statement | WGBO | Disclaimer