Fysio Sonnevelt
Bilderdijklaan 29A
3705 BL Zeist

telefoon-icoon1.jpg 030 65 64 143

Mail-icon.png info@fysiosonnevelt.nl

icon_mobiel.gif 06 51 43 90 30 (Praktijk)

icon_mobiel.gif 06 29 46 56 01 (Cristina prive)

Tarieven per 1 januari 2023

Wij behandelen iedereen die van onze expertise gebruik wilt maken ongeacht uw zorgverzekeraar. Wij hebben contracten afgesloten met veel zorgverzekeraars voor vergoedingen van behandelingen fysiotherapie. Wanneer wij geen contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar dan krijgt u de factuur die u zelf kunt indienen en vergoed zult krijgen ( conform uw contract) .  

 

Per 1-1-2023 hebben wij geen contract fysiotherapie meer met Zorgverzekeraar Menzis, Zorg en Zekerheid, Eucare en  ASR vanwege eisen die de kwaliteit en integriteit van uw behandeling niet ten goede komen. 

 

 


Als uw aanvullende verzekering fysio/oefentherapeutische behandelingen niet vergoedt, dan gelden onze standaardtarieven zoals  hieronder vermeld. 


Standaardtarieven voor behandelingen, 
eenmalige sessies, bijzondere toeslagen 

Fysiotherapie en na intake          25 min 

(per behandeling) € 40,00

Adem- en Ontspanningstherapie / Voetentraining/Fysiotherapie

Behandeling  50 min

(per behandeling) € 80,00
Coaching                                              55 min (per behandeling) € 85,00
     
Eénmalig fysiotherapeutisch consult   € 85,00
Telefonisch consult   € 13,00
Screening   € 21,00
Intake  en onderzoek na screening (code 1000)   € 50,00
Intake en onderzoek na verwijzing ( code 1000)   € 50,00
Niet nagekomen afspraken    100%
Rapportage: oa  tbv letselschade   €90,00 (excl. BTW)
     
Toeslag voor behandeling aan huis   € 18,00
Toeslag buiten reguliere werktijden   € 22,00
     
     
     
     
     
     
     
     

Verhindering

Indien u verhinderd bent, verzoeken wij u om dit ten minste 24 uur van te voren aan ons door te geven. Anders zijn wij genoodzaakt om het tarief van de voorgenomen behandeling in rekening te brengen.


Uw zorgrekening

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. 

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy 

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900 404 94 04 (€0,35 per gesprek). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling. 

 

 
What do you want to do ?
New mail

Algemene voorwaarden | Klachtenregeling KNGF | Privacy Statement | WGBO | Disclaimer