Fysio Sonnevelt
Bilderdijklaan 29A
3705 BL Zeist

telefoon-icoon1.jpg 030 65 64 143

Mail-icon.png info@fysiosonnevelt.nl

icon_mobiel.gif 06 51 43 90 30 (Praktijk)

icon_mobiel.gif 06 29 46 56 01 (Cristina prive)

Voetentrainers

Heb jij last van je voeten? Een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht? Dan kan je goed worden geholpen in onze praktijk.

Wij zijn Erkend Voetentrainers en gespecialiseerd in klachten in de voeten en houding. Doordat we betrokken zijn bij het onderwijs lopen we altijd een stapje voor met kennis en vaardigheden.

 

 Vraag hier vast je 4 gratis oefeningen aan!

 

Bestelt u de training via deze link, gebruik dan de kortingscode VOETEN4 dat scheelt 10%

 

Fysiotherapeute en Erkend Voetentrainer Cristina Sonnevelt-Weenink is sinds 2019 actief betrokken bij Voetentraining. Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van het bindweefsel, de Methode Spierkettingen en Feldenkraistherapie heeft zij gedeeld met de ontwikkelaars van trainingen en opleidingen van Voetentraining.nl

Zij is docent bij het Kennis- en Opleidingscentrum voor Voet, Houding en Beweging. (Voetentraining).

 

In de praktijk behandelen we naast voetklachten  andere klachten in het lichaam die (mogelijk) een relatie hebben met de voeten. We bekijken altijd de samenhang tussen klachten, houding en bewegen.

 

Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen, mortons neuroom en metatarsalgie.

Veel mensen met voetklachten volgen de online training. Naast de online training is een ondersteunend consult bij een Erkend Voetentrainer, zoals Cristina aan te raden.

Als Erkend Voetentrainer is ze bekend met de online trainingen en werkt met oefeningen om de voeten te trainen. Maar ze kan ook helpen met het maken van de keuze voor het juiste trainingsprogramma. Ook is ze ervaren in het op maat aanpassen van het programma tbv. de specifieke voetproblematiek.

De consulten zijn er om de continuïteit van het trainingsprogramma te vervolgen en te helpen en coachen wanneer er zich problemen voordoen of er vragen zijn. Ondersteuning met manuele technieken behoren daar vanzelfsprekend ook bij. 

De online trainingen kunnen onderdeel van onze behandeling uitmaken.

Informatie over Voetentraining en oefenprogramma's staat hier 

Door het trainen van je voetspieren en bewegelijkheid van je voetgewrichten, maak je de voet weer steviger, sterker en soepeler. Daardoor verminder en voorkom je voetklachten.

Speciaal om je voeten gezond te houden is er de online training Gezonde Voeten

 

Contact
Voor meer informatie, vragen of een afspraak kun je contact opnemen met Cristina .

 
 
 

Algemene voorwaarden | Klachtenregeling KNGF | Privacy Statement | WGBO | Disclaimer