Fysio Sonnevelt
Bilderdijklaan 29A
3705 BL Zeist

telefoon-icoon1.jpg 030 65 64 143

Mail-icon.png info@fysiosonnevelt.nl

icon_mobiel.gif 06 29 465 601 (Cristina)

icon_mobiel.gif 06 51 439 030 (Amy)

Voetentrainers

Heb jij last van je voeten? Een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht? Dan kan je goed worden geholpen in onze praktijk.

Wij zijn Erkend Voetentrainers en gespecialiseerd in klachten in de voeten en houding. Doordat we betrokken zijn bij het onderwijs lopen we altijd een stapje voor met kennis en vaardigheden.

 

Fysiotherapeute en Erkend Voetentrainer Cristina Sonnevelt-Weenink is sinds 2019 actief betrokken bij Voetentraining. Zij is docent bij het Kennis- en Opleidingscentrum voor Voet, Houding en Beweging. (Voetentraining).

Amy van Noort is (Kinder)Oefentherapeut en Erkend Voetentrainer

en naast haar werk in de praktijk is zij ook docent bij het Kennis- en Opleidingscentrum voor Voet, Houding en Beweging. (Voetentraining).

Wij behandelen voetklachten en vele klachten in het lichaam die (mogelijk) een relatie hebben met de voeten. 

 

Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen, mortons neuroom en metatarsalgie.

Veel mensen met voetklachten volgen de online training. Naast de online training is een ondersteunend consult bij een Erkend Voetentrainer aan te raden.

Erkend Voetentrainers zijn bekend met de online trainingen en werken met oefeningen om de voeten te trainen. Maar kunnen ook helpen met het maken van de keuze voor het juiste trainingsprogramma.

Bovendien geven wij ook consulten om de continuïteit van het trainingsprogramma te vervolgen en helpen we wanneer er zich problemen voordoen of er vragen zijn. 

Ondersteuning met manuele technieken behoren daar vanzelfsprekend ook bij. 

De online trainingen kunnen onderdeel van onze behandeling uitmaken.

 

 

Informatie over Voetentraining en oefenprogramma's staat hier 

 

Door het trainen van je voeten en vooral de spieren in je voeten, maak je de voet weer steviger en soepeler. Daardoor verminder en voorkom je voetklachten.

Speciaal om je voeten gezond te houden is er de online training Gezonde Voeten

Fysiotherapeute Cristina Sonnevelt is een Erkend Voetentrainer. 

 

Contact
Voor meer informatie, vragen of een afspraak kun je contact opnemen met Cristina of Amy.

 
 
 

Algemene voorwaarden | Klachtenregeling KNGF | Privacy Statement | WGBO | Disclaimer